Horecagroothandel voor frituren en snackbars

Trappeniers Foodservice is uw groothandel voor horecazaken in Mechelen: frituren, broodjeszaken, pitta-bars, ...
...maar ook voor broodjeszaken, pittabars, verenigingen, enz.

Bij onze horecagroothandel voor broodjeszaken vindt u alles wat u zoekt. Liefst 2500 producten wachten er u op.

Frieten

Waar ligt uw broodjeszaak of frituur? Wedden dat we de buurt kennen? Want we zijn niet alleen een horecagroothandel voor Mechelen of Merksem.

Vleeswaren

Een aanbod van ongeveer 2500 producten maakt van ons ook de voorkeurspartner voor horecazaken in heel de provincie Antwerpen, en ver daarbuiten.

Dranken

Hebt u een snackbar of frituur? Dan vindt u bij onze horecagroothandel voor broodjeszaken alles wat u zoekt. Liefst 2500 producten wachten er u op.
Specialiteiten

Van horecazaak tot horecagroothandel: van Mechelen tot Merksem

Trappeniers Foodservice is een bekende naam in de horecawereld. In 2009 doopt zaakvoerder Jan Trappeniers het toenmalige E.M. Foods om tot Trappeniers Foodservice. Onder zijn hoede kent het bedrijf een fikse groei.

Toch blijft de kernactiviteit dezelfde: Trappeniers Foodservice is een horecagroothandel die in Mechelen, Antwerpen en omstreken actief is. De firma is gespecialiseerd in voedingswaren voor broodjeszaken en frituren.

Anders gezegd? Lekkere producten aan lekkere prijzen. Dat is het doel van Jan en zijn team. En Mechelen smult ervan. Heel wat horeca-uitbaters zijn kind aan huis in ons magazijn in Merksem. En wij zijn als groothandel ook in Mechelen thuis. Want we leveren er ‘aan huis’.

Horecagroothandel voor Mechelen en omstreken

Waar ligt uw broodjeszaak of frituur? Wedden dat we de buurt kennen? Want we zijn niet alleen een horecagroothandel voor Mechelen of Merksem. Een aanbod van ongeveer 2500 producten maakt van ons ook de voorkeurspartner voor horecazaken in heel de provincie Antwerpen – en zelfs ver daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare horecagroothandel dicht bij Mechelen? Kom dan eens kijken.
© 2012-2016 Trappeniers Foodservice NV
Links | Sitemap
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Trappeniers Foodservice NV
Bredabaan 990
2170 Merksem
Tel.: +32 36447900
Fax: +32 36448300
Contacteer ons